Antimuggen armband

Antimuggen armband

Muggen, vlooien, wespen, bijen, mieren, teken en steekvliegen zijn veel voorkomende insecten die bijten of steken. Insecten steken uit zelfverdediging of omdat ze zich voeden met menselijk bloed. Er bestaan zelfs armbandjes om ze op afstand te houden.

Specifieke vragen?
Wat zijn insectenbeten?

Muggen, vlooien, wespen, bijen, mieren, teken en steekvliegen zijn veel voorkomende insecten die bijten of steken. Insecten steken uit zelfverdediging of omdat ze zich voeden met menselijk bloed. Terwijl ze steken, brengen ze een giftige stof in de huid. Niet de prik zelf, maar het gif veroorzaakt jeuk, pijn of zwelling. Sommige mensen hebben veel last van een insectensteek, anderen merken er nauwelijks iets van.

Een mug, vlo of mier voel je vaak niet steken. Je merkt pas dat je gestoken bent als er een bultje ontstaat dat jeukt. Een steek van een bij, steekvlieg of wesp is pijnlijk en kan een flinke bult geven. Vooral een bijensteek geeft veel zwelling. Bijen laten hun angel in de huid achter als ze steken. Een teek blijft op de bijtplek zitten. Het beestje laat pas los als het zich heeft volgezogen met bloed.

Lees meer

Lees minder

Antimuggen armband0 Producten

Lees steeds aandachtig de gebruiksaanwijzing op en in de verpakking en volg de instructies van de fabrikant nauwgezet op.
De PARA’KITO® armbandjes worden gebruikt met een antimuggentablet die permanent een cocktail van etherische oliën verspreidt. Ze maken ons “onzichtbaar” voor muggen door hun reukzin te verstoren. Een tablet biedt een permanente bescherming gedurende 15 dagen. De tabletten zijn apart verkrijgbaar.
Deze armband kan ook gebruikt worden door zwangere vrouwen. De para'kito kids is geschikt voor kinderen tussen 3j en 7 jaar.

Toon meer productenToon minder producten
Voornaam:
     
Achternaam:
     
Email:
     
Jouw vraag / opmerking: