Babyshampoo

Babyshampoo

De eerste maanden na de geboorte is het niet nodig de haartjes van je baby met shampoo te wassen. Vanaf het moment dat je baby meer haar begint te krijgen mag je starten met babyshampoo.

Specifieke vragen?
Babyverzorging algemeen

De huid van een baby is erg kwetsbaar en gevoelig. Daarom is een specifieke en aangepaste verzorging noodzakelijk, zodat de babyhuid gehydrateerd en beschermd blijft. Gebruik geen gewone verzorgingsproducten voor volwassenen, want deze bevatten vaak bestanddelen die niet goed verdragen worden door een babyhuid.

Lees meer

Lees minder

Babyshampoo4 Producten

In het eerste jaar is het voldoende om de haren van je kindje eens per week te wassen. Daarna kun je overschakelen naar twee keer per week. Houdt de hoofdhuid van je kindje goed in de gaten. Als je de haren te veel wast, kan de hoofdhuid droog en geïrriteerd geraken. Als dit het geval is moet je minder dikwijls de haartjes met babyshampoo wassen.
Was bij voorkeur de haren in het badje. Houd je hand onder het hoofdje van je kindje en probeer het hoofdje goed recht te houden. Zo voorkom je dat er shampoo in de oogjes terecht komt. Masseer de shampoo goed in, laat even intrekken en spoel daarna de shampoo goed uit. Droog de haartjes goed af en borstel ze met een zachte borstel.
Voor melkkorstjes bestaat er speciale shampoo.

GALENCO BB SHAMPOO      200ML
GALENCO BB SHAMPOO 200ML
GALENCO BB SHAMPOO 200ML 9,99 € Reserveer
GALENCO BB WASLOTION 2IN1   400ML
GALENCO BB WASLOTION 2IN1 400ML
GALENCO BB WASLOTION 2IN1 400ML 16,99 € Reserveer
MUSTELA 2IN1 HAAR EN LICHAAM 200ML NF
MUSTELA 2IN1 HAAR EN LICHAAM 200ML NF
MUSTELA 2IN1 HAAR EN LICHAAM 200ML NF 9,90 € Reserveer
MUSTELA BB SHAMPOO ZACHT   200ML
MUSTELA BB SHAMPOO ZACHT 200ML
MUSTELA BB SHAMPOO ZACHT 200ML 8,90 € Reserveer
Toon meer productenToon minder producten
Voornaam:
     
Achternaam:
     
Email:
     
Jouw vraag / opmerking: