Cellulite

Populaire productcategorieSuikerbalans
Cellulite

Een sinaasappelhuid is een doorn in het oog van vele vrouwen. Het is een huidaandoening en de ontsteking moet behandeld worden. Daarnaast bieden we producten aan die plaatselijke vetophopingen doen afnemen.

Specifieke vragen?
Wat verstaan we onder 'gezond vermageren'?

Sinds de tv-reeks ‘je bent wat je eet’ zijn meer en meer mensen er zich van bewust geworden dat verkeerde voedingsgewoonten de oorzaak bij uitstek zijn voor overgewicht.

Niemand wordt zomaar plots zwaarlijvig. De vele gesuikerde frisdranken en tussendoortjes, alsook de fastfoodmaaltijden hebben ervoor gezorgd dat steeds meer mensen te maken hebben met gewichtproblemen.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat er meer en meer vermageringsproducten als wondermiddel gelanceerd worden en dat ook de geneesmiddelenindustrie meer onderzoek uitvoert naar doeltreffende vermageringsmiddelen.

Eens je besloten hebt de strijd aan te binden met je overtollige kilo’s, probeer dan op een gezonde manier te vermageren. Al te drastische regimes houden doorgaans niet lang stand.

Lees meer

Lees minder

Cellulite0 Producten

Cellulite of sinaasappelhuid is een ophoping van vet, vocht en afvalstoffen. Een slechte onderhuidse doorbloeding zorgt ervoor dat er minder voedingsstoffen worden aangevoerd en minder afvalstoffen afgevoerd. De opgehoopte afvalstoffen zorgen voor een bobbelig oppervlak. Dit zorgt voor een nog slechtere bloedtoevoer en nog meer ophopingen.
Cellulite is niet te verwarren met 'cellulitis': een bacteriële infectie van het onderhuidse weefsel. Meestal wordt dus cellulite bedoeld.
Een gezonde voeding met voldoende fruit en groenten met veel vitamine C, zoals sinaasappels , citroenen, kiwi's, broccoli ... houden je huid soepel en elastisch. Dagelijks voldoende bewegen en veel water drinken kan alleen maar helpen. Ook dagelijks de huid (laten) masseren stimuleert de doorbloeding en zorgt voor het beter afvoeren van de afvalstoffen.

Toon meer productenToon minder producten
Voornaam:
     
Achternaam:
     
Email:
     
Jouw vraag / opmerking: